Ga naar de inhoud

Met jarenlange ervaring en een team van hooggekwalificeerde professionals streven we ernaar om de verwachtingen van onze zakelijke opdrachtgevers en particuliere klanten te overtreffen en oplossingen te bieden die perfect passen bij hun behoeften. Van klimaatinstallaties tot inspecties!

Hoogwaardige klimaatinstallaties

Onze missie is om hoogwaardige klimaatinstallaties te leveren die zorgen voor een optimaal binnenklimaat, waarbij we rekening houden met energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Of het nu gaat om het ontwerpen, installeren of onderhouden van klimaatbeheersingssystemen, wij staan garant voor een uitstekende service en een snelle aanpak. Korte lijnen en bekende gezichten.

Innovatie

Wij geloven sterk in de kracht van innovatie. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de branche om onze klanten de meest geavanceerde oplossingen te kunnen bieden. Of het nu gaat om airconditioning, verwarming, ventilatie of andere klimaat gerelateerde systemen, we streven ernaar om maatwerkoplossingen te leveren die zorgen voor comfort en energiebesparing.

Feringa-Tabak, voor al uw klimaattechniek

Wij denken graag met u mee tijdens de ontwerpfase, uitvoeringsfase of bij een upgrade! We staan klaar als het gaat om het maken van cruciale, nauwkeurige berekeningen met een ervaren team.

Wij bieden ondersteuning bij het ontwerp, installatie en onderhoud van warmtepompen. Zijn er vragen of wilt u onze expertise graag inschakelen voor uw nieuwe of bestaande installatie?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, op particulier en zakelijk gebied. Feringa-Tabak, Klimmaattechniek sinds 2010!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een klimaatinstallatie!